Mijn naam is Sjoerd Janse, 47 jaar oud en getrouwd met Janneke. We wonen in Nieuw-Lekkerland, hebben samen 4 kinderen en inmiddels ook twee kleinkinderen. Ik ken Roeland en Jedidjah sinds onze bezoeken aan de Messiaanse gemeente Nieuw-Lekkerland eind 2016. Omdat ik de taak die Roeland en Jedidjah op zich hebben genomen heel mooi en zinvol vind lever ik hier graag een bijdrage aan. Mijn rol in de TFC is die van voorzitter, dus het echte werk wordt door de andere leden van de groep gedaan ;-). Wat mij enorm opvalt aan de TFC is de mooie samenwerking door de verschillen, ieder ondersteunt op zijn of haar manier en daarmee vormen we een eenheid. En hoewel wij thuis blijven voelt het aan alsof je zelf ook een beetje op reis gaat.

Wij zijn Rienus en Marian van Tilborgh. Wij zijn een gepensioneerd echtpaar, wonen in Rotterdam en hebben zes kinderen en negen kleinkinderen. De contacten met Roeland en Jedidja zijn ontstaan via de Messiaanse Gemeente Nw. Lekkerland, en meer in het bijzonder door de Bijbelstudiekring. Wij maken deel uit van de thuisfrontcommissie, waarin ons accent ligt op aandacht voor en coördinatie van gebed en op het communiceren daarvan naar de zendende gemeente, de Messiaanse Gemeente te Nw. Lekkerland.

Ha, mijn naam is Rick de Jong. Ik ben getrouwd met Gesa en samen hebben we drie kinderen. We wonen in Krimpen aan den IJssel. In verschillende rollen, zowel in Rotterdam als landelijk, hou ik me bezig met de hulpverlening rond dakloze mensen en de broodnodige verbetering van de manier waarop onze samenleving met deze mensen omgaat. Vanuit de thuisfrontcommissie mag ik me bezig houden met de communicatie vanuit de TFC en Roeland en Jedidjah. Met veel plezier heb ik de website en deze nieuwsbrieven mogen maken. Al lange tijd zijn Roeland en ik vrienden, ik vind het zeer bijzonder om mee te maken hoe de Luitwielers hun gaven inzetten om te werken in Gods Koninkrijk!